Verslag Revancherit

Hoe strak, één na laatste in de Nacht en ook in de Revancherit. Hebben we in ieder geval nog iets gewonnen. Na een nacht vol van jolijt met de dames op de achterbank gewapend met water, snoep, smartphone, tablet en woordenboeken, moesten we het nu zelf doen. De dames lieten het afweten.

Meteen maar even verkeerd doen bij het begin, dat is altijd leuk voor de uitzetter. Vlaggenstokken of zijn het vlaggenmasten, zijn stokken los en staan masten vast. Parkeerterrein station was natuurlijk geen probleem al hadden wij een hele andere gedachte bij deze val.

Mooie autoband met nog mooiere bloemetjes, hé heren uitzetters “dat leidt af hoor”.rev161

In traject 2 vonden wij wel dat je meteen alles kon overzien daar het niet uitmaakt uit welke hoek de foto is gemaakt en als je er dan later weer langs komt, heb je deze al gebruikt maar we kregen wel 2x fout gerekend. Vervolgens met 80 km/uur het fietsroute bordje gemist.

Op naar pijltjes.
Dat je onder de T van tankstation door kon rijden wisten we wel, maar dat daar een heel klein weggetjes open was, hebben we even gemist. We zeiden nog, hé vandaag geen tankstation achterommetje. Dom dom dom.
Soepel gingen we van pijl naar pijl.

Dan bij Naarden we konden de soep al ruiken of was het de kruidenboter??? Natuurlijk zagen we de r162voetbrug en de discussie onder of bovenlangs deed zich voor. Volgende keer zullen we meten.

Daar doemde het tentenkamp op met de dampende soep, met de dames van de catering (de drie soeppremes). Heerlijk en die kruidenboter deze prikte op de tong. Met een gevulde maag en een droge huig van de knoflook gingen we dapper verder. Natuurlijk even de foute C noteren, 2x keer zelfs.r163

Die AS van de weg blijft toch een lastig iets. Wij zijn al blij als we een brug vinden. Maar we kwamen sterk terug na 30 verschillende pogingen met allerlei andere oplossingen vonden wij ook dat AAD goed was. Dan kwam het probleem dat niet alles was getekend, of was het een gelegenheid, dat konden wij er ook niet van maken. Dan maar 3x B, gelukkig deze werd neutraal.

Dan opdracht 27 t/m 34. Grappig dat als je geen vlaggenstok meer hebt dat je een los vlaggetje overhoudt, heel creatief. Hebben onze uitzetters teveel vrije tijd soms.
Dan nog even stempelen. Heel bedroefd waren wij dat dit niet goed was, we hadden stopverbod gezien, maar dat je dan eerst de zone uit moet zijn. Ook heel creatief!

Ingetekende lijn en hop naar huis. r164
Muiderberg was wel heel druk, wij kwamen tussen een hele grote groep motorrijders die allemaal een norse blik hadden of was het hun stoere uiterlijk. Even geen grapjes maken nu. Even de auto aan de kant en lief terug lachen.

Ondanks de drukte foutloos barricade 1 geslecht. Op naar 3. Hadden we een goed gevoel over maar niets bleek minder waar. Hemelpijl gemist. Ik denk dat de ramen nog beslagen waren van de knoflookdampen.

Dan nog even barricade 4, hadden we bijna goed.
Op naar de finish en mijn kaarsje ging langzaam uit, niet van de uitleg hoor, nachtdienst gehad en maar 3,5 uur geslapen.

We bedanken de uitzetters nalopers, oprollers, klaplopers, de dames van de controles en soep.
En we kijken weer uit naar volgend jaar.

door Hans Kool en Jan Oolders

Print Friendly, PDF & Email
Autosportvereniging De Vechtstreek