Dit jaar was voor Marco en mij een druk jaar waardoor steeds het rijden van ritten slecht uit kwam.

Alleen hebben we samen met onze Mini Pick-up de Nacht van Weesp gereden.

Onze planning is om volgend jaar Dutch Mini Rally 2012 te rijden in Schotland. Als oefening hadden wij ons ingeschreven voor de mini Dutch Mini Rally 2011 in Goor, zelfs dat lukte niet omdat Marco plotseling voor zijn werk naar Amerika moest.

Mijn kleinzoon Patrick vond het een leuk idee om de mini DMR mee te rijden, dit is een gezellige maar wel een drukke dag geworden.

De rit bevatte alle facetten van de rittensport zoals Bol Pijl (wel iets anders dan bij de Vechtstreek) met daar tussen nog een tijdstage, pijlen kortste route, foto route en grensbenadering. Jammer genoeg konden we de rit wegens tijdgebrek niet geheel rijden.

Bol Pijl vond Patrick nog het leukste, dus toen hij toestemming van zijn ouders kreeg omdat het vakantie was, gingen we op naar Weesp de Bol Pijl rit van de ASV rijden.

Het begon niet zo leuk met een flinke file op de A4 en A10, dus als laatste starten.

De rit begon wel goed maar opdracht 15/16/17 wel goed gereden, alleen na het voor de 2e keer keren op RC O de RC H vergeten te noteren, dat was erg jammer.

Daarna tot opdracht 47 ging het erg goed en toen kwamen de foutjes, daar kan je alleen maar van leren toch?

Er waren veel situaties die bekend voor kwamen, maar de uitzetters weten er toch elke weer een verrassend element aan toe te voegen.

Het resultaat was wel laatste in de A klasse, maar we hadden samen toch tijdens het naar huis rijden een winnaars gevoel (Annamarie bedankt). Als beginnend navigator super gedaan Patrick, hopelijk kunnen we nog meer ritjes samen rijden.

Hierbij uitzetters en narijders bedankt voor deze leuke en prettig te rijden Hakkelaarsrit 2011.

Arie Kraijenoord en Patrick van Duijn

Print Friendly, PDF & Email
Autosportvereniging De Vechtstreek