Informatie 12e Dag van Weesp

Voorbeeld situatie 10e Dag van Weesp

Zondag 2 april wordt de Dag van Weesp verreden, een evenement waar wij trots op zijn. In dit artikel lees je alle belangrijke informatie over de 12e Dag van Weesp.

Met deze informatie kun je je goed voorbereiden op de 12e Dag van Weesp. Voor het gemak hebben we hieronder een aantal zaken voor je op een rijtje gezet:

Stap 1: Inschrijving

Voor de Dag van Weesp is het voor de organisatie handig om te weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Dit in verband met de lunch en het aantal routeboeken. We willen je vragen je graag tijdig in te schrijven via de website www.asvdevechtstreek.nl. De kosten zijn laag gehouden, voor deze geheel verzorgde dag betaal je € 40,00 per equipe (bestuurder en navigator).

Stap 2: Reglementen

Kies de juiste reglementen. De klasse waarin je mee wilt doen. Heb je nog geen ervaring, kies dan voor C- en Toer Klasse.
A- en B Klasse: reglement AB Dag van Weesp 2023
C- en Toer Klasse: reglement CT Dag van Weesp 2023

Stap 3: Beleef een leuke dag!

De eerste deelnemer vertrekt om 11:01.

Let op: de start van de Dag van Weesp is in het Dorpshuis-Nigtevecht, Jonkheer Huydecoperstraat 1, 1393 NV Nigtevecht.

We rijden vanaf Nigtevecht een mooie route verdeeld in twee trajecten richting Hoeve Landzicht in Nieuwer Ter Aa. Op deze locatie staat een lekkere lunch op je te wachten en de welbekende rally kroket. Na een korte pauze vertrekken we voor de laatste twee trajecten weer richting Weesp. Als alle deelnemers binnen zijn en de rekenkamer is klaar met de uitslag vindt aansluitend de prijsuitreiking plaats.

Stap 4: Kun je er geen genoeg van krijgen?

Na de Dag van Weesp heb je zin in meer. Schrijf je daarom ook in voor de Nacht van Weesp, dit is mogelijk via de website www.nachtvanweesp.nl.
Zaterdag/zondag 13-14 mei 2023, 50e Nacht van Weesp.

Lees verder →

Meer nieuws

Bekijk hier het hele nieuwsarchief.

Autosportvereniging De Vechtstreek