De Vechtstroomrit wordt verreden op zondag 10 november.

De start van de Vechtstroomrit begint 12:31 uur.

Inschrijven kan een half uurtje eerder bij de Harmonie de Adelaar aan de Papelaan 126A in Weesp.

Ca. 55 kilometer routebeschrijving hebben Paul Copier, Ariën Hooimeijer, Joke en Wim den Doop in elkaar gezet.

Vechtstroomrit

De route loopt eerst een klein stukje door Weesp om via de Gooilandseweg naar de Dammerweg om langs de Vecht te rijden. Door Nederhorst den Berg naar Nieuw Walden in de Horstermeer. Vervolgens langs de ’s-Gravelandsevaart over de Frans Kampweg naar een klein stukje bos! Via de Hilversumsemeent, Bussum en Naarden naar het industrieterrein Naarden om langs het Naarden Bos/Gooimeer weer terug te keren naar Weesp.

Onderweg natuurlijk de nodige vallen waarbij je kennis van het reglement en de uitspraken getest gaat worden. Alles van te voren een keer doornemen zal je zeker strafpunten schelen.

Vechtstroomrit

Onderweg kom je altijd aparte dingen tegen. Mogelijk dat bovenstaande boot op 10 november ook weer op het droge staat. Bij het narijden stond hij weer binnen en waren ze druk aan het schuren. Laat je hierdoor of door ons niet in de boot nemen!

Het gaat vaak om de afleiding. Een paar mini’s, nog niet in showroom conditie, trekken altijd je aandacht en misschien mis je daardoor iets wat voor de val belangrijk kan zijn. Meedoen en opletten!

Print Friendly, PDF & Email
Autosportvereniging De Vechtstreek