Voorbeeld situatie 10e Dag van WeespZondag 14 april is de jubileumeditie van de Dag van Weesp, een evenement waar wij erg trots op zijn. In dit artikel lees je alle belangrijke informatie over de 10e Dag van Weesp.

Met deze informatie kun je je goed voorbereiden op de 10e Dag van Weesp. Voor het gemak hebben we hieronder een aantal zaken voor je op een rijtje gezet:

Stap 1: Inschrijving

Voor de Dag van Weesp is het voor de organisatie handig om te weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Dit in verband met de lunch en het aantal routeboeken. We willen je vragen je graag tijdig in te schrijven via de website www.asvdevechtstreek.nl. De kosten zijn laag gehouden, voor deze geheel verzorgde dag betaal je € 40,00 per equipe (bestuurder en navigator).

Stap 2: Reglementen

Kies de juiste reglementen. De klasse waarin je mee wilt doen. Heb je nog geen ervaring, kies dan voor C- en Toer Klasse.
A- en B Klasse: reglement AB Dag van Weesp 2019
C- en Toer Klasse: reglement CT Dag van Weesp 2019

Stap 3: Instructie voor de Dag van Weesp

Vooraf is er nog een verkorte instructie waarin de reglementen. worden uitgelegd. De instructie start om 10:00 uur. Dus zorg dat je op tijd aanwezig bent als je dit niet wilt missen. Aanwezig zijn bij de instructie is niet verplicht, maar wel aan te raden als je nog niet zoveel ervaring hebt.

Stap 4: Beleef een leuke dag!

De eerste deelnemer vertrekt om 11:01.

We rijden vanaf Weesp een mooie route verdeeld in twee trajecten richting Hoeve Landzicht in Nieuwer Ter Aa. Op deze locatie staat een lekkere lunch op je te wachten en de welbekende rally kroket. Na een korte pauze vertrekken we voor de laatste twee trajecten weer richting Weesp. Als alle deelnemers binnen zijn en de rekenkamer is klaar met uitslag vind aansluitend de prijsuitreiking plaats.

Stap 5: Kun je er geen genoeg van krijgen?

Na de Dag van Weesp heb je zin in meer. Schrijf je daarom ook in voor de Nacht van Weesp, dit is mogelijk via de website www.nachtvanweesp.nl.
Zaterdag/zondag 11-12 mei 2019, 48e Nacht van Weesp.

Print Friendly, PDF & Email
Autosportvereniging De Vechtstreek