5e Dag van Weesp 13 april 2014

Loes en Walter Donker hebben de 4 trajectjes op de rails staan.

Net als bij de Nacht begint de dag met een trajectje routebeschrijving. Het begint op het industrieterrein van Weesp en gaat dan via de Loosdrechtdreef door de Bijlmer naar Abcoude. Het laatste stukje van Acoude naar VTC1 aan de Baambrugse Zuwe gaat met een paar neutrale opdrachten, zodat even genoten kan worden van een blik op de kromme Angstel en de polder het Groenland voor je onder de A2 doorrijdt.

Dag van WeespVervolgd wordt met pijlen kortste route en zo min mogelijk pijlen tegengesteld berijden. Dit traject voert je door de polder tussen Vinkeveen en Nieuwer ter Aa om te eindigen bij Hoeve Landzicht.

Daar kan je even bijkomen en een heerlijke pannenkoek wegwerken.

Na de korte pauze ga je verder met een traject Bol-Pijl. Bij Nieuwer ter Aa ga je nu de A2 over en langs het Amsterdam-Rijnkanaal richting Loenersloot. Na een bezoekje aan de Werf bij Kerklaan en Sportpark de Heul kom je tenslotte bij VTC3 in Vreeland bij het BP tankstation. Vandaar weer kaartlezen met een ingetekende lijn met barricades.

Via Overmeer en Nederhorst den Berg kom je weer in de buurt van Weesp waar nog een paar kleine ommetjes gevonden moeten worden.

Op de website van de Nacht van Weesp kan je de reglementen al vinden en van te voeren doornemen. Om 10:00 uur is er bij de Adelaar nog een instructie.

Als laatste nog het verzoek aan de reguliere rijders om vooral even van te voren via de website in te schrijven. Dat maakt het voor de organisatie een stuk makkelijker m.b.t. aantallen routeboeken en controlekaarten.

Print Friendly, PDF & Email
Autosportvereniging De Vechtstreek