38e Revancherit 1 juni 2014

Nacht-Revanchenieuws

De foto van het routemateriaal is gemaakt door Annette Snieder. Zij heeft traject 1, 2 en 3 helemaal opgerold.

oprolZo levert onze opperoprolster (Annette Snieder) het routemateriaal na een succesvolle 43e Nacht van Weesp af bij onze materiaalman Rinus Taling. Geweldig hè.

En dan te weten dat de regen af en toe met bakken te gelijk uit de hemel kwam.
Het deerde Annette niet en je hoorde haar niet mopperen. Haar enige opmerking was dat haar bemodderde broek wel een wasbeurtje kon gebruiken.

De andere oprollers waren Patrick de Jager, Jan Homma, Dennis Potman en Zoë Mijling. Patrick en Jan hebben zich ontfermd over alle bijzondere pijlen en het eerste stukje van traject 1 in Weesp en Dennis en Zoë namen het 4e traject voor hun rekening. Ook zij hebben onderweg de regen moeten trotseren.

Oprollers hartstikke bedankt voor het klaren van deze klus namens alle uitzetters.

Rinus gaat het materiaal allemaal weer netjes maken voor Paul van Os. Paul is al druk bezig geweest met de vallen voor de Revancherit en zal zeker met vallen komen die afgeleid/geïnspireerd zijn op de vallen uit de Nacht. In de week voor de Nacht belde Paul omdat hij graag de namen van de trajecten wilde weten om weer ludieke tegenhangers voor zijn trajecten te bedenken. Zelfs tijdens zijn week vakantie aansluitend aan de Nacht in het zonnige zuiden wil hij de vallen verder uitdiepen en afwerken.
Nico van Nes zal Paul terzijde staan om er weer een fraaie rit van te maken.

Ook de Revancherit bestaat uit vier trajecten net als de Nacht van Weesp en op precies hetzelfde reglement. Natuurlijk zijn de trajecten een heel stuk korter en zal de rijtijd ongeveer 3,5 uur zijn.
Het heeft zin om de uitleg van de Nacht voor de Revancherit nog een keer goed door te nemen.

De starttafel staat weer bij De Adelaar aan de Papelaan 126a in Weesp en gaat om 11:00 uur open. De eerste deelnemers start om 11:31 uur.

Print Friendly, PDF & Email
Autosportvereniging De Vechtstreek