Zondag 11 november is zo’n dag waarop van alles gebeurt of in het verleden gebeurd is. Start van het carnavalsseizoen, invoering van opsporingssysteem AMBER Alert in Nederland (precies 10 jaar geleden), Sint-Maarten en einde van de Eerste Wereldoorlog.

Bij ASV De Vechtstreek doen we mee op zo’n speciale dag en wel met de Vechtstroomrit. Een lekker te rijden rit in mooie buitengebieden van Almere van maar liefst drie uitzetters: Wim Wiss, Fred Dekker en Nico van Nes.

In het clubblad is het Bijzonder Reglement gepubliceerd, maar inmiddels zijn daar een paar wijzigingen op van toepassing. Daarom hier een aangepast Bijzonder Reglement Vechtstroomrit waarin de gewijzigde artikelen in een groene kleur. Speciale aandacht voor artikel 15: ‘wanneer op een einde weg een opdracht niet uitvoerbaar is, ga je naar rechts‘. Geïntroduceerd door Paul van Os bij de Revancherit en nu ook in de Vechtstroomrit.

Nog een spannende gebeurtenis aanstaande zondag: Formule 1 met Max Verstappen! De start is 18:10 uur, dus de meeste deelnemers zijn op tijd thuis. Wegblijven is geen optie, dus tot zondag!

Print Friendly, PDF & Email
Autosportvereniging De Vechtstreek