Door omstandigheden kunnen we tijdens de Oost-West rit (11 oktober) niet terecht op onze vaste startlocatie. De start vindt plaats vanuit manege Bleijenberg. De manege is te vinden aan de ’s Gravelandseweg 2a in Weesp.

De Oost-West rit is een kaartleesrit, maar om bij de start te komen wordt er van je verwacht eerst wat te puzzelen.

Er zijn diverse wegafsluitingen.
Hieronder de twee belangrijkste knelpunten om richting Weesp te komen.
De N236 is vanaf de Loosdrechtdreef tot aan Driemond gesloten. Dit betekent dat verkeer vanaf de A9 wordt geadviseerd de A1 op te rijden en daar afslag 4 Muiden-Oost te benutten, vanaf daar kan men de Lange Muiderweg nemen richting Weesp. Aan het einde van de Lange Muiderweg links aanhouden, de manege bevindt zich op circa 300 meter aan de linkerkant vanaf de brug.

Het tweede knelpunt is de lange Vechtbrug, deze is voor autoverkeer afgesloten. Dit houdt in dat verkeer dat vanuit Weesp komt, via de N236 richting Bussum moet aanhouden. Er staan omleidingsroutes aangegeven om verkeer richting Ossenmarkt te volgen. Dit is na de vechtbrug en afslag Nederhorst den Berg, de eerste weg links, de ’s Gravelandseweg op. Na circa 4 km is de manege Bleijenberg rechts te vinden.

Voor verkeer dat vanaf de A6 komt, neem de afslag Muiderberg, rij parallel de IJsselmeerweg op richting Muiderberg/Muiden, volg deze tot de stoplichten, sla linksaf en ga rechtdoor De Goog op (kruispunt oversteken). Je komt nu op de Keverdijk, helemaal uitrijden en bij einde wegsituatie rechts afslaan. Na circa 3,3 km is Manege Bleijenberg rechts te vinden.

Graag zien we je op 11 oktober bij Manege Bleijenberg!

Print Friendly, PDF & Email
Autosportvereniging De Vechtstreek